MENIU

Despre Noi

S.C. Echipamente Hidraulice S.R.L. a fost înființată în anul 2007 din pasiune și dedicație pentru vehicule  comerciale, prin proiectarea sistemelor și furnizarea componentelor hidraulice. Astfel, de la început ne-am bazat pe calitate, corectitudine și profesionalism, ceea ce, pe termen lung, a dezvoltat parteneriate   stabile, a fost un sprijin real pentru clienți și a ajutat la evoluția noastră ca și companie.

 Echipamente Hidraulice este o companie comercială și de servicii care oferă un nivel ridicat de expertiză   în domeniul hidraulic, împreună cu servicii profesionale și asistență pentru clienți.

 Echipa noastră de personal calificat și cu experiență asigură că toate echipamentele și componentele   hidraulice sunt proiectate, aplicate și instalate la cele mai înalte standarde, spre satisfacția clienților.

 Atelierul nostru de service dispune de toate echipamentele și facilitățile pentru a servi, repara și testa eficient o gamă largă de produse și echipamente hidraulice. De asemenea, vă punem la dispoziție și un   service mobil.

 Suntem reprezentanți oficiali ai companiilor Bezarez - Spania, Padoan - Italia, Binotto - Italia.

Priză de putere

dublă ZF ECOSPLIT Heavy Duty

Mai Mult