MENIU

Servicii

Echipamente Hidraulice dorește să fie un Non Stop Shop și service pentru clienții săi, serviciile oferite acestora fiind numeroase. În acest fel, economisim și timpul și, implicit, banii clienților noștri. La baza serviciilor noastre stă o echipă de profesioniști și o tehnologie de vârf, la nivelul tehnologiilor occidentale. Aceste două elemente conduc la o calitate ireproșabilă a serviciilor, astfel că societatea noastră poate oricând concura cu firme asemănătoare din România.7 motive pentru a alege Echipamente Hidraulice:

  • Garanție 2 ani
  • Prețuri promoționale
  • Piese pe stoc
  • Service specializat
  • Atelier mobil
  • Personal calificat
  • Parteneri de renume

Asistență prin telefon   

Ne puteți contacta 24/24, iar un specialist vă va asista pentru rezolvarea problemelor și, dacă este nevoie, deplasăm o echipă la dumneavoastră.

 

Atelier mobil    

Atelierul mobil de intervenție poate să execute la sediul clientului montajul echipamentului hidraulic, a sistemului de basculare, precum și reparații asemănătoare cu cele din service-uri specializate, indiferent dacă instalațiile au fost achiziționate de la noi sau nu. 

 

Echipamente Hidraulice dispune de un depozit și poate furniza permanent din stoc piese de foarte bună calitate, pentru:  

Sisteme hidraulice de basculare, rezervoare de ulei, distribuitoare hidraulice, comenzi pneumatice, pompe hidraulice de basculare, furtunuri de mică, medie și înaltă presiune;

Prize de putere pentru toate tipurile de cutii de viteză: ZF, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania, Renault, Eaton, Fuller, Isuzu, Mack, Kamaz, Saviem, Tatra etc.

 

Cilindri hidraulici de basculare

 - Cilindri frontali, cu capacitatea de ridicare de până la 62 de tone, presiunea de lucru 200 bar, cursa maxima de 9000 mm; 

 - Cilindri montabili sub benă, cu capacitatea de ridicare de până la 35 de tone, presiunea de lucru 200 bar, cursa maximă de 3877 mm; 

 - Cilindri montabili sub benă, pentru vehicule comerciale și agricole: capacitatea de ridicare de până la 12 tone, presiunea de lucru 180 bar, cursa maxima de 2600 mm.

 

Echipamente Hidraulice vă asigură:  

- montajul sistemelor de basculare oriunde în țară în maxim 48 de ore de la comandă;  

- depanăm orice fel de sistem hidraulic (basculante, graifere, macarale) etc;   

- service în perioada de garanție și post garanție, chiar și la punctul dumneavoastră de lucru;  

- executăm teste de presiune pentru instalații și pompe hidraulice cu tester profesional;  

- importul utilajului dorit;  

- piese de schimb originale;  

- consultanță tehnică.

 

Priză de putere

dublă ZF ECOSPLIT Heavy Duty

Mai Mult